Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار دانشگاهی را از«کانالاخبار دانشگاهیSNN.ir»دنبال کنید

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با توجه به فرا رسیدن فصل تابستان و آغاز ترم تابستانی، دانشگاه‌های تهران در اطلاعیه‌هایی شرایط و نحوه واگذاری خوابگاه به دانشجویان در این ایام را اعلام کردند؛ که واگذاری خوابگاه در برخی از دانشگاه‌ها به شرح زیر است:

دانشگاه خواجه نصیر

دانشگاه خواجه نصیر در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ثبت نام نهایی برای اسکان تابستانی خوابگاه‌ها تا ۱۱ تیرماه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ایام تابستان ۵ خوابگاه کرامت و صداقت(دخترانه)، خوابگاه احسان، صدرا و حافظ (پسرانه) در ایام تابستان فعال هستند.

گفتنی است، خوابگاه به دانشجویان روزانه که در نیمسال دوم برای انجام پروژه پایانی با تایید استاد راهنما خوابگاه داشته اند و دانشجویان نوبت دوم هم برای انجام پروژه های پایانی خود با تایید استاد راهنما خوابگاه تعلق می‌گیرد.

کوی دانشگاه تهران

کوی دانشگاه تهران نیز در اطلاعیه‌ای شرایط اسکان تابستانی در خوابگاه‌ها را اعلام کرد.


در این اطلاعیه آمده است: ۱۰ تیرماه آخرین مهلت تخلیه خوابگاه‌های ترم دوم تحصیلی ۹۵-۹۶ است و دانشجویان باید تا ساعت ۱۲ روز شنبه،۱۰ تیر نسبت به تخلیه خوابگاهها اقدام کنند.


شروع اسکان تابستانی در خوابگاه‌های کوی دانشگاه تهران برای دانشجویان واجد شرایط فوق از ۲۰ تیر ۳۰ شهریور خواهد بود.

لازم به ذکر است، خوابگاههای سطح شهر دانشگاه تهران در ایام تابستان به طور کامل تعطیل است و دانشجویان می‌توانند برای این ایام از خوابگاههای کوی دانشگاه استفاده کنند.

دانشگاه علوم پزشکی تهران

با توجه به تعطیلی تعدادی از خوابگاه های دانشگاه در تابستان و تنها فرصت پیشرو برای شروع عملیات عمرانی و بازسازی خوابگاه های دانشجویی، دانشجویان متقاضی سکونت در خوابگاه در تابستان ۱۳۹۶ در صورت داشتن شرایط می توانند با ورود به سامانه اسکان، تقاضای خود را ارسال کنند.

دانشجویان تا ۳۱ خرداد ماه فرصت داشتند با مراجعه به سامانه اسکان به آدرس اینترنتی http://eskan.tums.ac.ir نسبت به تکمیل و ارسال فرم تقاضای خوابگاه و انتخاب هم اتاقی اقدام کنند.

مطابق آیین نامه اسکان و نحوه مقررات عمومی - انضباطی خوابگاه های دانشجویی دانشگاه ها، مصوب وزارت بهداشت، عدم ارسال فرم تقاضا از سوی دانشجویان ساکن در مهلت تعیین شده (از ۲۱ تا ۳۱ خرداد ماه ۹۶) به منزله عدم نیاز به خوابگاه تلقی شده و در تابستان ۹۶ به ایشان خوابگاه تعلق نمی گیرد.

ارائه نامه کتبی از مدیر گروه و تایید آموزش دانشکده با شماره سریال ثبت شده پروپوزال (پایان نامه دانشکده های داروسازی و دندانپزشکی در مقطع دکتری عمومی و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ورودی ۹۴) از شرایط ثبت نام بود.

دانشجویان اینترن هم که اسامی آنها به تایید مدیر گروه آموزش دانشکده پزشکی رسیده از جمله کسانی هستند که می توانستند تقاضای خود را ارائه دهند.

دانشجویان رشته پزشکی که امتحانات آنها به پایان نرسیده(با ارایه نامه کتبی از آموزش دانشکده) و دانشجویان غیرسنواتی که با گذراندن ترم تابستان فارغ التحصیل خواهند شد، از دیگر افرادی هستند که می توانند از خوابگاه تابستانی استفاده کنند.

به دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ورودی سال ۹۵ به هیچ عنوان خوابگاه تابستانی تعلق نمی گیرد.

دانشگاه شهید بهشتی

ثبت نام خوابگاه برای ایام تابستان ویژه دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد دانشگاه شهید بهشتی که حائز شرایط درخواست خوابگاه هستند، از تاریخ ۲۸ خرداد ماه ۹۶ آغاز شده و تا ۳ تیرماه ۹۶ ادامه داشت. متقاضیان می توانند با مراجعه به وبگاه اینترنتی معاونت دانشجویی، فرم درخواست اسکان مربوطه را دریافت و مطابق شرایط اعلام شده تکمیل کنند.

دانشجویان دکتری که رساله آن ها به تصویب رسیده و لازم است برای انجام آن در ایام تابستان در دانشگاه حضور داشته باشند، پس از تایید این موضوع (مهر وامضاء معاونت آموزشی دانشکده/پژوهشکده) و ارسال و تحویل فرم های مربوطه از طریق دانشکده/پژوهشکده یا از طریق شخص دانشجو به سرپرستی امور خوابگاه ها حداکثر تا تاریخ ۳ تیرماه فرصت تحویل فرمها را داشتند.

دانشجویان کارشناسی ارشد که پایان نامه آن ها به تصویب رسیده و لازم است برای انجام آن در ایام تابستان در دانشگاه حضور داشته باشند، پس از تایید این موضوع (مهر وامضاء معاونت آموزشی دانشکده/ پژوهشکده) فرم های مربوطه را به سرپرستی امور خوابگاه ها تحویل دادند.

با توجه به مصوبه شورای تخصصی دانشجویی، خوابگاه ها از ۱۰ تا ۲۴ شهریورماه برای انجام پاره ای تعمیرات و سمپاشی نهایی (نوبت آخر) تعطیل کامل خواهد شد و دانشجویان متعهد به تخلیه و ترک خوابگاه در آن بازه هستند.

دانشجویان واجد شرایط اسکان صرفا در محل های تعیین شده اسکان داده خواهند شد و متعهد به مفاد مندرج در فرم های درخواست هستند.

امکان اسکان دانشجویان مقطع کارشناسی در ایام تابستان به هیچ عنوان مقدور نیست و دانشجویان فاقد سنوات تحصیلی کارشناسی ارشد (ورودی ۹۳)، شبانه و پردیس در الویت اسکان تابستان نیستند.

مهلت تکمیل درخواست تا تاریخ فوق الذکر بوده و قابل تمدید نیست و به درخواست های رسیده بعد از تاریخ اعلام شده ترتیب اثر داده نخواهد شد.

نظر به اینکه بر اساس فرم های درخواست ارائه شده، خوابگاه تخصیص و اجاره بهاء ثبت می شود، در صورتی که دانشجویان قصد سکونت در خوابگاه را نداشته باشند از ارائه درخواست خوداری و یا حداکثر یک هفته پس از ارائه درخواست مراتب انصراف خود را کتبا اعلام دارند، بدیهی است در غیر اینصورت اجاره بهاء با احتساب جریمه در سیستم محفوظ خواهد بود.

دانشگاه امیرکبیر

همچنین دانشگاه امیرکبیر در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: زمان ثبت نام دانشجویان برای پیش ثبت نام خوابگاه ترم تابستان 96-95 و ترم مهر 97-96 از یک شنبه 31 اردیبهشت آغاز وتا شنبه 6 خرداد در پرتال دانشجویی خود(std.aut.ac.ir) ادامه داشت.


تذکر1: طبق قانون صندوق رفاه وزارت علوم، به دانشجویان محترمی که اجاره بهاء ترم بهمن 96-95Â خود را پرداخت نکرده و تعیین تکلیف نشده‌اند، تسهیلات رفاهی(خوابگاه، تغذیه و وام ) تعلق نخواهد گرفت.


تذکر 2: به دلیل محدودیت های فراوان، امکان ارائه خوابگاه به دانشجویان غیرروزانه (اعم از نوبت دوم، پردیس بین الملل، آموزش الکترونیک) و اتمام سنوات وجود نداشته و درخواست این دانشجویان صرفاً در صورت وجود ظرفیت قابل بررسی خواهد بود.


تذکر3: باتوجه به آنکه عدم پیش ثبت نام به منزله ی انصراف از خوابگاه می باشد، خواهشمند است جهت جلوگیری از تبعات بعدی دقت لازم در این خصوص صورت پذیرد.


تذکر4: چنانچه پس از انجام پیش ثبت نام، به هر دلیلی تصمیم به اخذ خوابگاه نداشتید، می بایست سریعاً و به صورت حضوری به واحد اسکان اداره امور خوابگاه ها اطلاع دهید.


تذکر5: در صورت بروز هرگونه مشکل در فرآیند پیش ثبت نام می توانید با واحد طرح و برنامه معاونت دانشجویی(64542312) و در صورت داشتن هرگونه ابهام در خصوص موضوعات اسکان با اداره امور خوابگاه ها(64542319) تماس بگیرید.

دانشگاه شریف

دانشگاه شریف در اطلاعیه‌ای شرایط ارائه خوابگاه در ایام تابستان را اعلام کرد: با توجه به شروع ترم تابستان از تاریخ ۳۱ تیرماه و آغاز فاز دوم سم پاشی کلیه خوابگاه ها و همچنین شروع تعمیرات، دانشجویانی که حائز شرایط دریافت خوابگاه در ترم تابستان هستند، پس از طی مراحــل ثبت نام خوابگاه، نسبت به جابجـــایی وســایل و انتقال به واحد مشخـص شده تا تاریخ ۱۵ تیر ۹۶ اقدام نمایند.

با توجه به اتمام نیم سال دوم تحصیلی در ۱۲ تیرماه و شروع ترم تابستان از۳۱ تیرماه و آغاز فاز دوم سم پاشی کلیه خوابگاه ها مقتضی است دانشجویانی که حائز شرایط دریافت خوابگاه در ترم تابستان می باشند، مطابق با اطلاعیه ترم تابستان (شماره 5 در سامانه اسکان dorm.sharif.ir) و پس از طی مراحــل ثبت نام خوابگاه، نسبت به جابجـــایی وســایل و انتقال به واحد مشخـص شده تا تاریخ 96/04/15 اقدام نمایند.


سایر دانشجویان خوابگاه نیز باید تا ۱۵ تیرماه، نسبت به تخلیه کامل واحد و تحویل وسایل ضروری (بصورت محدود) به انبار خوابگاه اقدام نمایند.

گفتنی است، در ایام تابستان خوابگاه‌های آزادی، شهید وزوایی و شادمان برای خدمات رسانی به دانشجویان فعال هستند.

دانشگاه علم وصنعت

دانشگاه علم وصنعت شرایط واگذاری خوابگاه و اسکان تابستانی را اعلام کرد.

نظر به لزوم آماده سازی خوابگاه ها جهت اسکان مهرماه به تعداد محدودی از دانشجویان کارشناسی متقاضی در تابستان ۱۳۹۶ خوابگاه تعلق می گیرد. دانشجویان گرامی ملزم هستند در تمامی مراحل اداری نسبت به ارائه کارت دانشجویی اقدام نمایند.

دانشجویان مجاز به استفاده از خوابگاه تابستان شامل دانشجویان کارشناسی ورودی ۹۲ که پروژه پایانی دارند و دانشجویانی که محل کارآموزی آنها شهر تهران است، می باشد.دانشجویان ورودی ۹۲ در اولویت استفاده از خوابگاه می باشند.

زمان انجام مراحل اداری (تکمیل و دریافت فرم) از تاریخ ۳۰ خرداد تا ۱۵ تیر می باشد.

تسویه اجاره خوابگاه تا پایان نیمسال دوم ۹۶-۹۵، دریافت فرم تقاضای خوابگاه AWT IMAGE، تکمیل فرم و دریافت تاییدیه از استاد راهنما و آموزش دانشکده (مهرو امضا)، تحویل فرم تکمیل شده تقاضای خوابگاه به واحد اسکان،دریافت معرفی نامه از کارشناس اسکان،دریافت برگه تخلیه دانشجویانی که جابه جایی خوابگاه دارند از مسئول خوابگاه و تحویل به واحد اسکان مدیریت امور خوابگاه‌ها ( خوابگاه های برادران) از اموری است که دانشجویان متقاضی باید در نظر داشته باشند.

زمان تعیین اتاق از ۱۴ تا۱۸ تیر می باشد .، جابه جایی به اتاق جدید جهت اسکان تابستان نیز از ۹۶/۴/۱۸ لغایت ۹۶/۴/۲۰ می باشد.

لازم به ذکر است، خوابگاه تابستان فقط به دانشجویان شهرستانی تعلق می گیرد و دانشجویان ساکن استان های تهران و البرز امکان استفاده از خوابگاه تابستان را ندارند.

گفتنی است، همچنین دانشگاه علم وصنعت به دانشجویان کارشناسی ارشد و تحصیلات تکمیلی در ایام تابستان با شرایط خاص خوابگاه می‌دهد.

دانشگاه الزهرا

دانشگاه الزهرا در ایام تابستان به دانشجویان خوابگاه ارائه نمی‌دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۹۷۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»

به گزارش خبرآنلاین، چرا مهاجرت دانشجویان به خارج کشور گسترش یافته است؟ امروز کشور با بحران مهاجرت روبه‌روست و این بحران دلایل گوناگونی را در داخل ایران دارد. از همه دلائل سیاسی و اجتماعی بیرونی که بگذریم، بخشی از این دلائل به داخل دانشگاه و مدیریت آن باز می گردد. ناکارآمدی در ساختار مدیریت و شیوه‌های رفتاری استادان دانشگاه می‌تواند نقش به سزایی در ترک تحصیل و دل‌زدگی و نهایتا مهاجرت دانشجویان به خارج شود.

نمونه یکی از دانشگاه‌های مهم کشور

دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، از جمله نقاط مهم آکادمیک کشور است که در توسعه علمی حوزه‌های مختلف مرتبط با شیمی، نقشی بالایی دارد. دانشکده‌ای که پس از انقلاب اسلامی روییدن گرفت. از سال ۱۳۶۹ رشته شیمی کاربردی آن در مقطع کارشناسی شروع شد. در سال۱۳۷۱ در مقطع کارشناسی ارشد، دانشجو پذیرفت و از سال ۱۳۸۰ به تربیت دانشجو در مقطع دکتری اقدام کرد. در سال ۱۳۹۲ گروه شیمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به دانشکده شیمی ارتقا یافت.

امروز مقطع دکتری دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، نقش حساسی را در تربیت دانشجویان برای امروز و فردای توسعه علمی کشور دارد. در این میان نقش استادان و اعضای هیات علمی این دانشگاه، در این راستا بسیار حساس است چه بسا اگر استادانی، به هر دلیل راه منطقی دانش اندوختن را بر دانشجویان ببندند، بی شک راه علمی کشور را سد کرده اند.

ماجرای یک استاد ناهنجار

در سال های اخیر دانشجویان مختلفی در رشته شیمی دانشگاه خواجه نصیر ترک تحصیل یا مهاجرت کرده‌اند. علت این ترک تحصیل یا مهاجرت اما جالب است و گفته شده که ریشه‌های رفتاری در درون دانشگاه دارد. عموم دانشجویان نخبه پسر و دختر در مقطع دکتری شیمی طی تماس و ارتباط با خبرآنلاین بیان کرده‌اند که به دلیل روش‌های نادرست اخلاقی و فشارهای روانی و رفتاری داخل دانشگاه، از ادامه تحصیل انصراف داده اند.

مشاهدات عینی دانشجویان

گذشته از مشاهدات عینی و روایت های گوناگون دانشجویان، تحقیق و بررسی‌های میدانی تایید می‌کند که کارمندان اداری و حتی برخی از اساتید این دانشکده نیز بر وجود یک عامل نابهنجار در حوزه آموزشی دانشگاه اقرار دارند.

یکی از دختران دانشجوی نخبه علمی کشور که از این دانشگاه ترک تحصیل کرده، درباره برخی رفتارهای یکی از استادان دانشگاه می گوید: «از جمله کارهایی که به ما تحمیل می شد این بود که در کلاس شیمی، روی دست بچه‌ها هزینه‌های گزافی می‌گذاشتند. یکی از استادان دانشجویان را مجبور می‌کرد که برای او وسیله‌های آزمایشگاهی بخرند و اگر نمی‌خریدند به آنها توهین می کرد و از طرفی هم این وسایل را به بچه ها نمی داد و در کمدش پنهان می‌کرد. یا مثلا ما برای دفاع، به کریستال احتیاج داشتیم. این استاد، یک هزینه هنگفتی را به ما تحمیل می کرد که باید کریستال های ما به خارج از کشور ارسال شود. از ما یک میلیون پول پست می گرفت که کریستال ها را به لهستان بفرستد. در حالی که این کار در داخل کشور بدون هزینه یا با کمترین هزینه انجام می شد و هیچ نیازی برای ارسال به خارج کشور نبود.»


از دانشجویان خواسته شد تا برای اثاث کشی خانه استاد کمک کنند

یکی از دانشجویان نخبه علمی که در چند دانشگاه کشور با رتبه بالا قبول شده، درباره ناهنجاری‌های رفتاری این استادان دانشگاه خواجه نصیر گفت: « آنچه دریافتم یک وضعیت آزار دهنده بود. ما با استادی روبرو بودیم که حتی خارج از زمان دانشگاه، طی تماس‌هایی با ما برخوردهای تحقیرآمیز می کرد. استادی از تحقیر دانشجویان لذت می برد. دانشجویان را به بالا شهری و پایین شهری تقسیم می کرد و بچه های پایین شهری را با زشت‌ترین بیان‌ها خطاب می‌کرد. استادی وارد مسائل خصوصی و شخصی دانشجویان می شد و این مسائل را بین دانشجوها ترویج می کرد. حتی به دانشجویان تهمت دزدی از آزمایشگاه زده شد. حتی یک بار از دانشجویان خواسته شد تا برای اثاث کشی خانه یکی از استادان کمک کنند!»

دانشجویان دکتری که به دلیل فشارهای روانی انصراف دادند

یکی دیگر از دانشجویانی که شش ترم درس خوانده و آماده دفاع پایان نامه بوده به دلیل فشارهای روانی یکی از استادان از به پایان رساندن تحصیلش انصراف داده و می گوید: «آنچه ما می‌گوییم ناشی از سختگیری یک استاد نیست. سختگیری با آزار دادن تفاوت دارد. این مثلا استاد، یک شخصیت صد در صد منفی دارد که هدفش آزار دادن دانشجوست. از اینکه به دانشجویان توهین کند و تهمت بزند تا اینکه وسایل و ابزار و مواد آزمایشگاه را به دانشجویان ندهد. این‌ها رفتارهایی بود که کاری کردند که من با شش ترم درس خواندن، این رشته را به پایان نرسانم و فقط به دلیل رفتارهای زشت استاد انصراف دادم.»

استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد

یکی از دانشجویان فارغ التحصیل و نخبه علمی کشور که دانشجوی خواجه نصیر بوده، از نمونه آزارهای روانی می‌گوید: «استاد راهنما باید حامی دانشجو باشد اما استادی داشتیم که دشمن دانشجوست. او از تحقیر و فشار به بچه ها خوشحال می شود. ایشان حتی از رشد علمی دانشجویان ناراحت می شد. وقتی شنید که من فرصت مطالعاتی در دوره خارج از کشور گرفته ام به شدت مخالفت کرد و گفت اگر تو بروی چه چیزی به من می رسد. باید برای این رفتن به من پولی بدهی. حتی بعد هم ناراحت شد. من دعوت نامه و ویزا برای یک فرصت مطالعاتی گرفته بودم و این زن به سوپروایزر آن دانشگاه خارج از کشور ایمیل زد و چنان از من بد گفت که آن دانشگاه دوره مرا حذف کرد. او شخصیتش به گونه ای است که از رشد علمی دانشجویانش ناراحت می شود. توهین و تهمت و تحقیر دانشجویان روش عمومی اوست و اینها فشارهای روانی بسیاری بر دانشجویان می آورد.»

تخریب شخصیت دانشجویان

یکی دیگر از دانشجویان دکتری، درباره وضعیت نابسامان آزمایشگاه این استاد می گوید: « از ما می خواستند بیش از زمان معمول در آزمایشگاه باشیم و ما را مجبور به نظافت های محل آزمایشگاه می کردند. یکی از مسائل مهم این بود که مواد آزمایشگاهی را به دانشجویان نمی دادند و استاد مواد را در کمد خودش نگه می داشت. بعد وقت و زمان ما را با حرف های شخصی و خصوصی معطل می کرد و مسائل شخصی دانشجویان را پنهانی از یکدیگر می پرسید. حتی استاد سر کلاس برنامه ریزی می کرد تا آبروی دانشجویان را با همان موضوعات خصوصی و شخصی ببرد. او در جمع، شخصیت افراد را تخریب و به آنان توهین‌های بدی می کرد.»

آیا مسئولان اقدامی خواهند کرد؟

آنچه در این گزارش از نمونه رفتاری رخ داده در دانشکده شیمی دانشگاه خواجه نصیر عنوان شد، تنها نمونه های اندکی است. چنانکه موجب شده برخی از دانشجویان در مقطع دکتری انصراف دهند یا برای ادامه تحصیل به خارج از کشور بروند.

* اطلاعات،‌ هویت و صدای ضبط شده افرادی که در این گزارش صحبت کرده‌اند، در خبرآنلاین محفوظ است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903180

دیگر خبرها

  • شهدا و کودکان غزه دانشگاه‌های اروپا و آمریکا را فتح کردند
  • ثبت حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • 5 تفریح جذاب برای اینکه گرمای هوا در تور دبی تابستان 1403 را احساس نکنید!
  • برگزاری باشکوه کنگره اربعین سال ۱۴۰۳ اولویت ایران و عراق است
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • صدای چپ امریکایی را  در تهران می‌شنوید؟
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده